TARİHÇE

Okulumuz TOKİ tarafından 1992 yılında yapılmış ve 1993 yılında eğitim-öğretime açılmıştır.Okulumuz toplam 1466 m2 alan üzerinde inşaa edilmiştir. Ek binası yoktur.Zemin(depo+kalorifer dairesi+müştemilat)+tek kattan oluşmaktadır.

Okulumuzda 2 adet idare odası,1 adet depo,1 adet bekleme odası, 1 adet çok amaçlı salon, 2 adet yan bahçe, 4 sınıf, 2adet çocuk tuvaleti, 1 adet yetişkin tuvaleti, 1 adet iç mekan oyun alanı, giriş ve mutfak yer almaktadır. Yan bahçelerimizde bahçe oyuncakları olduğu için oyun parkı olarak kullanılmaktadır.

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı kararı ile 06/10/2016 tarihinde eğitim alanında değişiklik yapılarak Özel Eğitim ihtiyacı olan 0-6 yaş öğrencilerine eğitim vermek üzere Menekşe Özel Eğitim Anaokulu´na dönüştürülmüştür.